ALS U VOOR 12:00 BESTELD, WORDT OP DE VOLGENDE DAG BEZORGD

Conchigliette met Tomaatjes en Kikkererwten

Voorbereidingstijd

  • Prep | 5 m
  • Kooktijd | 15 m
  • Klaar in | 20 m

Ingrediënten

  • 250 gr schelpen
  • 15 kerstomaatjes
  • 1 teen knoflook
  • 200 gr gekookte kikkererwten
  • Extra vergine olijfolie
  • zout
  • peper
  • Rozemarijn

Bereiden

Zet allereerst een pan water (3L) met zout op het vuur

  1. Bak in een pan met antiaanbaklaag de gewassen en gehalveerde cherrytomaatjes met een teentje knoflook en een scheutje olie op hoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten
  2. Was en giet de kikkererwten goed af als je ingeblikte kikkererwten gebruikt en voeg ze na 5 minuten toe aan de tomaten
  3. Gooi de Conchigliette in het water zodra het kookt. Kook voor 3 min
  4. Breng het saus op smaak met rozemarijn, zout en peper, giet de Conchigliette af, meng met de saus en serveer met een snufje rauwe extra vierge olijfolie
share this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Log in op je Mama's Ravioli account